ROYAL FOR WOMEN

LINGERIE & FASHION 

Co’Couture

Het Deense merk Co’Couture heeft blouses met een prachtige snit en subtiele designs. De pofmouwen komen ook in deze collectie nadrukkelijk terug.

Daarnaast zie je ook veel oversized fashion items die prachtig combineren met comfortabele, vrouwelijke broeken en rokken.  

Het merk heeft een minimalistisch Scandinavisch design gecombineerd met de flamboyante, flirterige Franse stijl. Deze combinatie resulteert ieder seizoen weer in een zeer smaakvolle en verrassende collectie van dit prachtige merk.

Alchemist Fashion

Alchemist is geboren uit de wens om duurzaamheid te combineren met luxe mode. Daarom willen we mooie kleding maken die ethisch is geproduceerd en gemaakt van duurzame materialen.

De Alchemist-collecties zijn gemaakt om in verschillende seizoenen te worden gedragen. De focus van de collecties ligt niet op het volgen van trends, maar op hoogwaardige ontwerpen die goed passen. Elke collectie introduceren we essentiële stukken opnieuw in nieuwe kleuren en stoffen. Deze essentials zijn gepast en getest, zodat ze de basis kunnen leggen voor een fantastische garderobe.

House of Gravity

Het merk is een internationaal merk dat gevestigd is in Singapore en is opgericht door Maria-Rosa Vyskocil. De kleding is ze gaan ontwerpen doordat ze zag dat mensen een gezonde voeding, veel bewegen en fit voelen steeds belangrijker gaan vinden.

De collectie bestaat uit duurzame active- en daywear voor vrouwen met een actieve levensstijl. De kleding van dit merk kan zowel in de gym als daarbuiten gedragen worden.

De artikelen van House of Gravity zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen, waardoor ze een perfecte pasvorm hebben die jou zelfverzekerd laat voelen.